Mikä pakohuonepeli oikein on?

Pakohuonepeli, room escape, mysteerihuone, pakohuone, pakopeli, escape room… Kaikki nimet tarkoittavat samaa asiaa meillä Oulussa Escape Roomsissa.

Periaate on, että pakohuonepelissä 2–6 hengen joukkue lukitaan huoneeseen. Pakohuoneessa joukkue saa ratkaistavakseen tehtäviä ja haasteita mutta vain 60 minuuttia aikaa. Joukkueen täytyy tehdä yhteistyötä ja kommunikoida päästäkseen pakenemaan huoneesta määräajassa. Pakohuonetta tutkimalla ja havainnoimalla joukkue löytää vihjeet ja ratkaisut, jotka vievät heitä eteenpäin seuraaviin pulmiin ja kohti lopullista mysteerin ratkaisua.

MILLOIN eSCApE ROOMS ON AVOINNA?

Olemme avoinna varausten mukaan klo 11–22.

Varaukset teet kätevimmin varauskalenterimme kautta. Alle 24 tunnin päässä olevat vapaat ajat eivät kuitenkaan näy varauskalenterissa.

MISTÄ TEIDÄT LÖYTÄÄ?

Pelitilamme löytyvät osoitteesta Torikatu 19, 90100 Oulu. Olemme aivan Oulun keskustassa. Meillä on hyvin parkkipaikkoja lähellä sekä maan alla että päällä. Katso lisää.

OVAtkO HUONEET PELOTTAVIA?

Pakohuoneissamme ei ole mitään pelottavaa. Pakopelaaminen on todennäköisesti niin hauskaa, että unohdatte muun maailman tunniksi. Vaikka pelaaminen itsessään voi olla jännittävää, olet täysin turvassa koko kokemuksen ajan. Tilanteen vaatiessa voitte itse keskeyttää pelin.

Kenelle pelit sopivat?

Pakopelimme sopivat niin aikuisille kuin lapsille. Perheille, ystävyksille, työporukoille, joukkueille, kenelle vain. Alle 12-vuotiaat voivat tulla vanhempien seurassa.

Meiltä löydät myös Rajakylän koulun oppilaiden suunnitteleman pelihuoneen Kirottu koulu. Huippuseikkailu sekä lapsille että aikuisille!

Voiko pakopeliin tulla yli 6 pelaajaa?

Elämyksen vuoksi suosittelemme pelaamaan enintään 6 pelaajan ryhmissä. Kun ryhmän koko on yli 6 henkilö, suosittelemme varaamaan useamman pakopelihuoneen. Niin kaikille riittää tekemistä ja tutkimista.

Halutessanne pakopeleihin voi kuitenkin osallistua yli 6 pelaajaa. Tällöin kukin lisähenkilö maksaa 20 €.

Tutustu hinnastoon.

Saako pelissä vihjeitä?

Pakopelin aikana pelaajat voivat pyytää lähes rajattoman määrän vihjeitä.

Miten pakopeli maksetaan?

Pakopeli maksetaan paikan päällä Escape Roomsissa Torikatu 19:ssä. Maksun voi halutessaan jakaa pelaajien kesken tai maksaa kerralla koko summan.

Voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla ja käteisellä. Meillä käyvät myös Smartumin kulttuurisetelit ja kortti sekä Edenredin Virikesetelit ja kortti.

Yrityksille on laskutusvaihtoehto. Laskutustiedot (yrityksen nimi, y-tunnus, laskutusosoite ja viite) on lähetettävä meille etukäteen sähköpostitse info@escaperooms.fi. Myös sähköinen laskutus onnistuu. Laskutuslisä on 6,5 €.

Sopivatko pakopelit juhliin, synttäreihin tai vaikka polttareihin?

Ehdottomasti. Pakohuone on loistavaa yhteistä tekemistä juhlaväelle. Halutessanne voimme myös esimerkiksi piilottaa sankarille ennakkoon toimitetun lahjan löytyväksi osana pakopeliä.

Voinko perua varauksen?

Varatun ajan voi perua puhelimitse 045 207 2726 vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa.

Peruuttamattomista varauksista joudumme veloittamaan 50 €/peli.

?>